Nöi:

Raclette Chimichurri: Südamerika schmilzt mit dr Schwyz.

 

Raclette mit Champagner: Ä edle Raclettechäs! Dä muesch probiere...

 

 

Raclette Café de Paris: Vivre la France tifft ds schwizer Nationalgricht.

 

 

Edelblau-Raclette: Nid nume für di Blaublüetige.

 

 

Raclette mit Trüffel: Achtung d Trüffelsöili näme scho d Fährte uf!

 

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  Natur Seiler Sarnen: Mind. 6 Monät alt, me seit är sig dr Bescht!

 

 

Raclette mit Rindsspäck: Chäs mit Fleisch, ä "verloffni" Abwächslig.

 

 

 Raclette mit Portwy-Pfäfferchörner: Richtig chraftvoll im Gschmack!

 

Raclette mit Chilli: Da het me dr Chili nid nume dr näbe gstellt...

 

 

Raclette us dr Röicki: Wie us Müetis Rouchchuchi; het dä e Gschmack...

 

 

  Raclette mit aromatische Wildchrüttli: Ä urchig guete "Wurf"!

 

 

 Raclette mit Paprika: Mit äre schöne fine "rote" Note, cheibe guet...

 

 

Raclette mit Chnoblouch: Chumm i gibe dr äs Müntschi, de hesch ono öppis dervo...

 

 

Raclette mit Safran: Das isch ä richtige gäube "Exot" hie im Chäsland!

 

 

 Raclette mit gröstete Zibele: Ä Chäs wie zu Grossättis Zyte!

 

 

Raclette mit Waldpilze: Nid nume für Pilzsammler ä Gnuss!

 

 

 

 

Raclette mit Bärlouch: Früehligsduft ligt i dr Luft...!

 

 

Raclette mit Rosa Pfeffer: Ä Goume-  u Ougefröid!